top of page

tekstredactie

Je hebt een tekst nodig ?
  • Presentatie-tekst​

Een presentatietekst moet niet alleen goed ogen op papier, maar moet beter worden als je hem uitspreekt.  Omdat het ritme klopt en de zinslengte ideaal is.  Omdat de juiste woorden achteraan in de zin staan, zodat je geholpen wordt in je intonatie, enthousiasme, zeggingskracht en timing.

Een presentatie - hoe logisch die ook in elkaar moet zitten en hoeveel droge informatie die ook wil doorgeven - mag nooit voorbijgaan aan het gevoel waarmee je de luisteraar wil meenemen. 

Probeer eens een écht doordachte, professionele tekst voor je presentatie en je zal versteld staan met hoeveel plezier je hem zal brengen en hoeveel effect je er mee scoort!

  • ghost writing

Heb je, over gelijk welk onderwerp, een eerste blauwdruk of een verhaal in voorlopige ruwe versie, maar komt het er niet van of voel je je niet in staat om het netjes afgewerkt op papier te krijgen?  Vraag dan aan ons om het helemaal uit te schrijven, in de stijl en met de intentie zoals jij het oorspronkelijk hebt bedoeld.

  • website-teksten

Een website moet doen wat hij moét doen : dat is uitnodigen tot lezen en blijven lezen... én warm maken voor je aanbod.

Naast de opmaak en de beelden, die uiteraard impact hebben maar toch vluchtiger worden bekeken, zijn de teksten van essentieel belang.  Die moet het midden houden tussen informatie verstrekken en opwekken van gevoel, tussen herkenbaarheid en originaliteit.

Laat het afwerken van de teksten niet per definitie over aan wie jouw website structureel en grafisch creëert.  Teksten afwerken is een vak op zich.

 

Wees voldoende specifiek naar ons toe : Heb je bijvoorbeeld een bepaalde doelgroep, bijvoorbeeld een beroepsgroep voor ogen?  Kan je ons een inleiding geven in je vakgebied of specialisatie, eventueel vakliteratuur bezorgen? Is je locatie voor de website belangrijk?  Dan brengen wij desgewenst een bezoekje.

Moet de presentatie dienen voor een speciale gelegenheid?  Schets ons de sfeer, de samenstelling van het publiek en de setting waarin de presentatie plaatsvindt.   Wij maken de tekst perfect passend!

  • visie- & missie-teksten

De motor achter al je activiteiten : het samenspel tussen je visie en je missie.

Wil je daarmee naar voren treden, …. met een geschikte tekst waarin je bewuste eigenheid en drive naar voren komen.

 

  • flyer-, folder- en brochure-teksten

Laat ons je helpen met het zuinig en slim gebruiken van de ruimte op je flyers en folders en met het opstellen van aantrekkelijke brochures.

 

  • jaarrapporten

Vind je geen intern kandidaat die blij is met deze taak?  Of is het in het verleden al te tijdrovend gebleken voor jullie bedrijf?  Besteed het dan aan ons uit.  Gegarandeerd goed en snel gedaan!

bottom of page