top of page

awareness at work

“ Wij voelen ons comfortabel in onze eigenheid, en helpen ook jou je eigen competente stijl te ontwikkelen.”

"Medewerkers waarderen de ruimte om zich uit te drukken op een authentieke manier." 

Numinos staat ergens voor. 

Numinos is een unieke, inventieve, ethisch bewuste en kwaliteitsvolle speler in het veld van coaching en training.

 

Wij combineren een diep respect voor cliënten en hun vragen met onze jarenlange ervaring en degelijke achtergrond- en mensenkennis.

 

De kern van ons werk is persoonlijke en groepsdynamische bewustwording, als middel om het groeipotentieel van individuen, teams en organisaties aan te spreken. 

  

Daartoe doorgronden we bij aanvang van de samenwerking de kwaliteit van intenties en gedragingen, communicatiestijlen en -patronen. en de werkelijke aard en beperkingen van persoonlijk handelen.  

 

Het werk dat volgt, kan leiden tot belangrijke verschuivingen of transformaties in het bewustzijn en in het functioneren.  

 

Vandaar onze keuze voor ‘Numinos’ als bedrijfsnaam, gebaseerd op de term ‘numinosum’ van dieptepsycholoog Carl Jung.  Deze term staat voor een voelbaar fundamentele,  levensveranderende shift in iemands bewustzijn.   Eens zo’n transformatie in het hele denken en ervaren tot stand is gekomen, blijkt meteen dat een heel aantal van vooronderstellingen die bestonden, overbodig worden.  Die zijn dan met gemak los te laten.  Ze dienen ons niet langer.

 

Bij Numinos luisteren we naar uw wezenlijk verlangen naar meer geluk, kennis en zelfrealisatie, ook binnen werksituaties.

Eigenheid en uniciteit ...

Iedere vraag is anders, elke persoon is uniek, alle teams hebben een eigenheid.

 

We zijn sterk in het aanvoelen van wat nu zo typisch is voor jouw situatie en voorkeur.   En we gaan met gemak onze inhoud en stijl flexibel aanpassen.  Van bij de planning en uitvoering, tot bij de opvolging.

 

Om niet alleen voor jou, maar ook voor onszelf fris te blijven, vermijden we dus zoveel mogelijk te voorzien in een standaard-aanbod.  Omdat we onszelf zo weinig mogelijk willen herhalen.

 

Daag ons uit, stel een zeer persoonlijke vraag die er echt toe doet voor jou.   En we vullen het dankbaar voor je in !

Nuance

Wij onderschatten je scherpheid van geest en je leervermogen niet.

 

Zoek bij ons geen al te simpele, oppervlakkige uiteenzettingen die goed klinken, maar nogal hol zijn en vlug vergeten.

 

Het interessante zit zelden in het zwart-witte verhaal of in het aankondigen met veel volume.  Eerder in de tussenzones, in het uitdiepingsproces.  In nieuwe opkomende vragen bij jou en bij ons.  

 

Wij willen je waarlijk iets meegeven. Echt verworven vaardigheden en onverhoopte inzichten. In elk geval iets wat blijvend z’n waarde behoudt in jouw ruimer gekaderd en vernieuwd bewustzijn.

bottom of page